top of page

Omgitt av De syv fjell leverer han ut varer

Odd Gunnar Ramsdal og Ole Gunnar Hovland har fått seg nye biler, gratulerer så masse!

Odd Gunnar Ramsdal

Odd Gunnar holder til i Bergen. Omgitt av "De syv fjell" leverer han ut varer for Ørland transport til alle kunder som sier "hallaien!" hver gang de møter en godt bekjent.


Odd Gunnar begynte i Ørland i 2022 og har siden den tid gjort en kjempe innsats. Slike dyktige ansatte bidrar til økt trivsel og effektivitet i hverdagen på Ørland Transport.


Ole Gunnar Hovland

På andre siden av Boknafjorden har også Ole Gunnar fått seg ny bil. Han kjører lokalt i Sandnes og trives veldig godt med det.


Siden sin oppstart i 2018 har Ole Gunnar opplevd masse mens han har vært ute på veien. Han gleder seg veldig til å kunne få kjøre sin nye bil.


Disse to sjåførene er to stykker som står på og møte alle oppdrag med godt humør.


Dyktige ansatte bidrar til økt trivsel og effektivitet i hverdagen på Ørland Transport.

De nye trekkvognene som blir å se på veiene i Bergen og Sandnes er de helt nye Volvo FH500 TC. Disse egner seg veldig bra for både langtransport og lokal kjøring. Ved at bilene er helt nye og i topp standard anno 2023 bidrar dette til redusert forbruk. Det å ha en ny og effektiv bilpark som har det siste innen ny teknologi, er viktig for å kunne være konkurranse dyktig, ha god HMS og er trygt for miljøet.

Comentarios


bottom of page