Servers

Personvern og sikkerhet

PERSONVERN

Introduksjon

Disse retningslinjene beskriver hvordan Ørland Transport AS behandler dine personopplysninger for deg som besøker vår hjemmeside. Med «personvernopplysninger» mener vi enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern, og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder persondataoppfordringen (GDPR).

Denne personvernpolitikken gir en oversikt over hvilke opplysninger som samles inn og hvordan informasjonen blir behandlet.

Behandling av opplysninger

Daglig leder har ansvaret for Ørland Transport AS sin behandling av personopplysninger på orlandtransport.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle inn kontaktskjema, sende oss e-post med en forespørsel eller ringe oss. Ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema, sende oss e-post eller ringe oss, samtykker du at Ørland Transport AS benytter din persondata (navn, e-post adresse, selskapsnavn og telefonnummer) for å gi deg relevante budskap og tilbud. Vi vil aldri selge informasjonen din videre til andre, og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake.

Informasjonskapsler

Informasjonskaplser (cookies) er svært små midlertidige filer som blir lagret på enheten din når du besøker noen nettsteder. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes. Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler, følg denne linken for å administrere dette. Å redusere bruken av informasjons kapsler kan forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.

Bruk og utveksling av personopplysninger

Ørland Transport AS bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på hjemmesiden på annen måte enn det som er beskrevet over. Dine opplysninger vil ikke bli utleverte til andre organisasjoner, personer eller virksomheter.

Innsyn

Du har til en hver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg, og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har rett til å trekke ditt samtykke tilbake.

Hvis du ønsker å klage over behandlingen av dine personopplysninger kan du kontakte Ørland Transport AS på it@jøs.no eller kontakte Daglig Leder. Du kan også kontakte Datatilsynet via postkasse@datatilsynet.no eller via telefonnummer 22 39 69 00.

 

Endringer

I tilfelle vesentlige endringer vil Ørland Transport AS oppdatere innholdet om personvern. Slik at den til enhver tid følger krav til personvern.

COOKIES

NETTSTEDETS EIER OG KONTAKTOPPLYSNINGER

Dette nettstedet er drevet og eiet av:

Ørland Transport AS
Fosseikeveien 15
4323 Sandnes
Org nr: 977 053 781
E-post: post@orland.as

 

HVA ER EN COOKIE?

En cookie er en liten tekst-fil som vi lagrer på din PC. Dette gjør vi for å kunne holde orden på hva som skjer under ditt besøk og for at vi skal kunne gjenkjenne din PC. En cookie inneholder kun tekst, er ikke et program og inneholder ikke virus.

NETTSTEDETS BRUK AV COOKIES

Cookies er nødvendige for å få nettstedet til å fungere. Cookies hjelper oss dessuten med å få overblikk over ditt besøk på nettstedet, slik at vi løpende kan optimere og målrette nettstedet til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hva du har lagt i en eventuell innkjøpskurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på nettstedet. Vi bruker også cookies til å målrette våre annonser til deg på andre nettsteder. Overordnet benyttes cookies som del av vår løsning for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg. Her er oversikten over nettstedets bruk av cookies, og våre samarbeidspartnere i denne forbindelse:

SLIK AVVISER ELLER SLETTER DU DINE COOKIES

Avvisning av cookies:
Du kan alltid avvise cookies på din PC ved å endre innstillingene i din Internett-browser. Hvor du finner disse innstillingene avhenger av hvilken browser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at nettstedet kan huske de valg du foretar.


Sletting av cookies:
Cookies som du tidligere har akseptert, kan senere enkelt slettes. Benytter du en PC med en nyere Internett-browser, kan du slette dine cookies ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Dersom disse ikke fungerer, og/eller benytter du en MAC, må du først avklare hvilken browser du benytter og deretter klikke på den relevante linken under:

  • Internet Explorer

  • Mozilla Firefox

  • Google Chrome

  • Opera

  • Safari

  • Flash cookies (alle browsere)

  • iPhone, iPad og annet fra Apple

  • Telefoner med Android styresystem

  • Telefoner med Windows 7

Husk: Benytter du flere Internett-browsere, må du slette cookies i hver enkelt.

HAR DU SPØRSMÅL?

Cookiedeklarasjonen oppdateres hver måned av Cookie Information. Hvis du har noen spørsmål, så skriv til info@cookieinformation.com.

© Kopirett - Ørland Transport AS | Org.nr.: 977 053 781 | Cookies | Nettside levert av JØS AS