top of page

Ørland satser elektrisk


I januar fikk Ørland transport levert sin første elektriske trekkvogn, Volvo FH Electric. Denne blir nå testet hos flere kunder for å kartlegge flere bruksområder. Bilen kjøres av vår flotte sjåfør, Arturas Zujus.


Zujus har kjørt for oss i Ørland transport i 3 år. Etter sin start i 2020 har han opprettet gode relasjoner og har tatt del i et godt arbeidsmiljø.


Bilen er veldig komfortabel å kjøre, med god komfort og helt lydløs. Batteriet er problemfritt og holder hele dagen. Også om vinter holder batteriet greit, bilen tåler det kalde klimaet, og det er bare positive tilbakemeldinger.Savner du fossil dreven bil? Nei, det gjør jeg ikke. Kjørekomforten er mye bedre, det er ingen motorstøy og lite vibrasjon. Rekkevidden holder til mitt bruk. Hva er det å savne?


Trekkeren han kjører, er den 100% elektriske Volvo FH Electric. Den har en totalvekt på opptil 44 tonn. En motoreffekt på 490kW, som bidrar til at den har en rekkevidde på opptil 300km. bilen egner seg godt for lokal kjøring, men kan også brukes på tur kjøring.


Kjørekomforten er mye bedre, det er ingen motorstøy og lite vibrasjon.
Comments


bottom of page