top of page

Ørland leverer varer med elektrisk Volvo FM kranbil


Ørland Transport har nylig investert i den nyeste teknologien ved å anskaffe seg en Volvo FM helelektrisk kranbil. Denne banebrytende kranbilen er utstyrt med en kraftig Palfinger kran. Denne spesifikasjonen garanterer at selv de tyngste lastene kan løftes og plasseres nøyaktig der de skal være.


Vi gratulerer Øystein Sæter med denne bilen. Etter 11 år får han nå oppgradert sitt kontor på veien og det til en stillegående og pålitelig elektrisk kranbil.

Det mest imponerende med denne kranbilen er at den er helt elektrisk. Dette betyr at den ikke bare er kraftig og allsidig, men også miljøvennlig. Ved å velge en helelektrisk løsning, bidrar Ørland Transport til å redusere utslippene og ta vare på miljøet. Dette er et skritt i riktig retning for både selskapet og samfunnet som helhet.


Palfinger-kranen, levert av Paltek, er kjent for sin pålitelighet og effektivitet. Den er konstruert for å håndtere de mest krevende oppgavene og gir operatøren full kontroll over løfteoperasjonene. Den presise styringen og den imponerende løftekapasiteten gjør den ideell for en rekke bruksområder, fra byggeplasser til privatkunder.


Volvo FM-chassiset gir en solid plattform for denne imponerende kranbilen. Volvo-lastebiler er kjent for sin pålitelighet og avanserte teknologi, og FM-serien er ingen unntak. Den kombinerer kraftig ytelse med intelligent design, noe som gjør den til det perfekte valget for krevende oppgaver som krever pålitelige og kraftige lastebiler.


Med denne investeringen i en helelektrisk kranbil viser Ørland Transport vei mot en mer bærekraftig fremtid. De kombinerer avansert teknologi med praktisk funksjonalitet, og sikrer samtidig at de er rustet til å møte de stadig økende kravene i moderne transportindustri. Denne Volvo FM helelektriske kranbilen, utstyrt med Palfinger 12 tonn meter kran fra Paltek, er ikke bare et symbol på innovasjon, men også et eksempel til etterfølgelse for bransjen som helhet.
Comentarios


bottom of page