top of page

Kraftig presisjon: Avduking av den nye kranbilen fra Ørland Transport!


Ørland Transport har nettopp tatt i bruk den nye Volvo FM460 kranbilen i sitt daglige arbeid. Denne imponerende lastebilen er et kraftig verktøy som vil effektivisere sjåførens operasjoner og styrke samarbeidet med Byggmakker Mariero.


Volvo FM460 kranbilen er utstyrt med en rekke imponerende funksjoner som gjør den til et pålitelig og allsidig arbeidskjøretøy. Med en kraftig 13-liters Euro 6-motor er den i stand til å levere imponerende 460 hestekrefter, noe som gjør den i stand til å takle tung last og krevende kjøreforhold med letthet.


Kranen på denne lastebilen er et annet høydepunkt. Den er utstyrt med avansert hydraulikk og har en imponerende løftekapasitet. Dette gjør det enkelt å løfte og plassere ulike typer last, enten det er byggematerialer, utstyr eller andre tunge gjenstander. Med presisjonsstyring og god rekkevidde gjør kranen det mulig å håndtere oppgaver med stor nøyaktighet og effektivitet.


Volvo FM460 kranbilen er også utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som bidrar til å beskytte både sjåføren og lasten. Dette inkluderer systemer som aktiv nødbremsing, filskiftevarsler og blindsonevarsler. Disse funksjonene gir en ekstra trygghet under kjøringen og bidrar til å redusere risikoen for ulykker.


Ørland Transport vil dra stor nytte av Volvo FM460 kranbilen i samarbeidet med Byggmakker Mariero. Med denne lastebilen kan de enkelt transportere store mengder materialer og utstyr til byggeplasser og levere dem i tide. Den pålitelige ytelsen og allsidigheten til kranbilen gjør den til et uunnværlig verktøy i deres daglige arbeid.


Samlet sett er Volvo FM460 kranbilen et imponerende kjøretøy som vil gi Ørland Transport og deres samarbeidspartner Byggmakker Mariero økt effektivitet og pålitelighet. Med sin kraftige motor, avanserte kran og sikkerhetsfunksjoner er den ideell for håndtering av tunge løfteoppgaver og sikker transport av last.


Comentarios


bottom of page