top of page

Elbil med stort potensial

I november fikk Ørland Transport levert sin første elektriske lastebil, Scania P25. Denne er det Piotr Fierek som kjører, lokalt for Asco på Tananger.


Fierek har kjørt for oss i Ørland transport i fire år. Etter sin start i 2019 har han utviklet gode relasjoner og har tatt del i et veldig bra arbeidsmiljø. På Asco flytter han alt i fra paller, esker, basket og kasser.Fierek utrykker at lastebilen er veldig komfortabel å kjøre, god komfort og helt lydløs. Batteriet er problemfritt og holder hele dagen. Om vinteren må bilen lades oftere grunnet det kalde klimaet, men da er det også godt med en kaffepause.


Savner du fossil dreven bil? Nei, det er en helt annen hverdag og kjøre elektrisk. Den lager mindre støy og det er bedre kjørekomfort.


Bilen han kjører på Asco er den 100% elektriske Scania P25. Den har en tillat totalvekt på 20500kg og en motoreffekt på 290 kW. Dette fører til at vi kan tilby våre kunder utslippsfri transport og bidra til et grønnere miljø, et viktig steg i den strategiske utviklingen inn mot det grønne skifte.

Det er en helt annen hverdag og kjøre elektrisk. Den lager mindre støy og det er bedre kjørekomfort.
Piotr Fierek avbildet med Scania P25, 30. november 2022


Comentarios


bottom of page